Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen: Fanni ja pikkuinen Miu

Fanni ja pikkuinen Miu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Fanni-lastenkirjasarjaan kuuluu seitsemän kirjaa. Sen lisäksi Fanni ja pikkuinen Miu -kirjan Miu aloitti oman sarjan hyvin nuorille lapsille. Sarjan tekijät ovat lasten tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja ja sarja on saanut Tiedonjulkistamisen valtiopalkinnon.

Pienen elefantin Fannin ystävän Ralf-liikerin perheeseen on tulossa uusi sisarus. Ralfin pitääkin oppia että isoveljeys on monimutkaista: siihen sisältyy paljon asioita ja kaikki niistä ei ole helppoja.

Perheenlisäys on pienen lapsen elämässä yksi suurimmista muutoksista, ja sitä on hyvä käsitellä ja pohjustaa jo etukäteen. Yksi tapa siihen on Fanni ja pikkuinen Miu -tyyliset kuvakirjat, jotka esittelevät aihetta turvallisessa ja tutussa lukuympäristössä.

Kirjassa on myös laaja tunnetaitoja käsittelevä tieto- ja tehtäväpaketti, joka sisältää jokaiselle vanhemmalle hyödyllistä tietoa.

Linnea Bellaminen taitava kuvitus täydentää tarinaa hienosti ja tekee siitä elävämmän. Hänen kuvituksensa on uskomattoman söpöä. Hänen kuvitustaan on ilmestynyt aiemmin Pörröinen Pikku-Pupu haluaa kiivetä puuhun -kuvakirjassa.

Fanni ja pikkuinen Miu on ensiluokkainen kuvakirja. Sitä ja sarjaa yleisesti voi suositella lapselle luettavaksi. Kirjan viesti on selkeä ja tärkeä, mutta se toimii myös varmasti yleisenäkin tarinana.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...