Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen: Mitä Miu tarvitsee?

Mitä Miu tarvitsee?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat luoneet Fanni-tunnetaitosarjan. Se on kuvakirjasarja, joka auttaa niin lapsia kuin heidän vanhempiaan ymmärtämään lasten tunteita. Sarjassa on ilmestynyt kymmenen kirjaa ja se on saavuttanut suuren suosion.

Mitä Miu tarvitsee -kirja lukeutuu alle kolmevuotiaille suunnattuun Fanni-sarjan alasarjaan. Se esittelee liikeriperheen, jossa leijonaisällä ja tiikeriäidillä on kaksi pentua, Ralf ja Miu. Miu on vasta hyvin pieni, eikä siten osaa vielä ilmaista tarpeitaan. Kuvakirja käy läpi erilaisia tilanteita ja sitä, mitä Miu missäkin tilanteessa tarvitsee.

Tällaisia tapahtumia on esimerkiksi pelkääminen juhlien väenpaljouksessa, halu näyttää omaa osaamistaan ja iltaisin tuleva väsymys. Esimerkkien kautta avautuu lapselle hyvä kanava pohtia omia tuntemuksiaan. Kirjaa voi lukea niin nuorimmalle lapselle itselleen kuin myös tämän vanhemmalle sisarukselle, joka ei vielä ymmärrä sisaruksensa tarpeita.

Larissa Salorannan taide on varsin hellyyttävää ja liikeriperhe on uskomattoman söpö.

Mitä Miu tarvitsee on hyvä kuvakirja, johon on piilotettu rivien väliin arvokkaita opetuksia. Sitä voi suositella kaikille nuorten lasten vanhemmille, mutta erityisesti niille, joiden perheeseen on tullut uusi jäsen.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 244 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...