Heidi Johanna: Pörröinen Pikku-Pupu haluaa kiivetä puuhun

Pörröinen Pikku-Pupu haluaa kiivetä puuhun

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Heidi Johannan esikoisteos Pörröinen Pikku-Pupu on ihastuttava lastenkirja. Sen on kuvittanut Linnea Bellamine, joka on kuivittanut aikaisemmin Fanni-tunnetaitokirjoja.

Pikku-Pupulla on yksi suuri unelma, kiivetä puuhun. Siihen hän on varautunut porkkanamehulla ja ruualla. Pikku-Pupun äiti on sanonut, että hän pystyy mihin vaan. Kiipeilykohteeksi päätyy suuri tammi, jonka oksalla olisi hauska nauttia porkkanamehua. Paikalla olevat Pikku-Orava ja Pikku-Kettu yrittävät auttaa. Mutta puuhun pääseminen ei olekaan niin helppoa. Varsinkaan, jos on pehmeät tassut ja pörröinen pieni häntä.

Tarina on opetuksineen ihan toimiva. Toki olisi toivonut enemmänkin ongel­man­ratkaisua Pikku Pupulta. Epäonnistumisia olisi kaivattu osoittamaan, että vastoinkäymisiä on ja olisin halunnut, että onnistuminen olisi ollut seurausta Pikku-Pupun omista teoista. Tästä huolimatta kirja tuntui tosi hyvältä luku­kokemukselta.

Linnea Bellaminen kuvitus on henkeäsalpaavan hienoa. Eläinhahmot ovat uskomattoman söpöjä, jokainen sivu tuntuu kokonaisuudelta joka saattaisi löytyä vaikka Disneyn sadusta. Tätä satua jää helposti ihastelemaan.

Pörröinen Pikku-Pupu haluaa kiivetä puuhun on todella kaunis lasten kuva­kirja, joka varmasti valloittaa lukijansa sydämen.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...