Stephanie Garber: Finale

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Caravalin pelit on pelattu mutta siskokset Scarlet ja Donatella ovat jääneet Valendaan. Samalla kun he vapauttivat äitinsä kahlitsevasta kirouksesta, vapautuivat kohtalot, voimakkaat ja vaaralliset taikaolennot. Tarina huipentuu klassiseksi hyvän ja pahan taisteluksi, jossa rakkaus on hyvä ja taikuus paha – riippuen keneltä kysyy. Samalla kun siskokset temppuilevat kosijoiden kanssa, yrittävät he valita vähiten vaarallisimman tavan pysyä hengissä.

Meno on välillä jopa hengästyttävää ja edellisen kirjan lukemisesta oli sen verran aikaa, ettei kaikkia hahmoja meinannut muistaa. Vaikka pääosassa on kaksi siskosta ja hahmot ovat vahvoja, on aina ympärillä ketkuja miehiä, joita ei voi kuitenkaan olla rakastamatta. Finale ei aivan yllä aikaisempien osien tasolle, mutta paketoi tarinan silti mukavasti kokoon. Garberin kirjoitustyyli on niin herkullinen, etten malta odottaa häneltä uusia teoksia.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...