Stephanie Garber: Finale

Osta kirja itsellesi

Caravalin pelit on pelattu mutta siskokset Scarlet ja Donatella ovat jääneet Valendaan. Samalla kun he vapauttivat äitinsä kahlitsevasta kirouksesta, vapautuivat kohtalot, voimakkaat ja vaaralliset taikaolennot. Tarina huipentuu klassiseksi hyvän ja pahan taisteluksi, jossa rakkaus on hyvä ja taikuus paha – riippuen keneltä kysyy. Samalla kun siskokset temppuilevat kosijoiden kanssa, yrittävät he valita vähiten vaarallisimman tavan pysyä hengissä.

Meno on välillä jopa hengästyttävää ja edellisen kirjan lukemisesta oli sen verran aikaa, ettei kaikkia hahmoja meinannut muistaa. Vaikka pääosassa on kaksi siskosta ja hahmot ovat vahvoja, on aina ympärillä ketkuja miehiä, joita ei voi kuitenkaan olla rakastamatta. Finale ei aivan yllä aikaisempien osien tasolle, mutta paketoi tarinan silti mukavasti kokoon. Garberin kirjoitustyyli on niin herkullinen, etten malta odottaa häneltä uusia teoksia.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...