Pertti Jarla: Fingerpori : Juhlakunnossa

Fingerpori : Juhlakunnossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pertti Jarla on tehnyt Fingerporia jo kymmenen vuotta. Sitähän kelpaa juhlia juhlakirjan muodossa. Komea kovakantinen teos taustoittaa Fingerporia.

Kirjassa on Satu Jaatisen laaja historiikki ja selonteko Fingerporin taustasta ja kontekstista. Vesa Kataisto puolestaan käsittelee sarjakuvan kaupallista puolta: jakelua lehdissä ja oheistuotteita.

Sen jälkeen päästään itse asiaan. Kirjassa on nippu aiemmin eri yhteyksissä, pääasiassa Pikku Fingerpori -lehdissä julkaistuja sivun tai useamman tarinoita.

Lopuksi Jarla kertoo itse ajatuksiaan Fingerporista ja esittelee valitsemansa sadan parhaan Fingerporin kokoelman – ja sitten muutaman kurjimmista.

Kyllä tämän parissa kelpaa Fingerporin kymmenvuotista taivalta muistella. Etenkin jos Pikku Fingerporit ovat lukematta, kirja tarjoaa mukavasti uutta luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...