Sari Peltoniemi: Gattonautti ja muita arkisatuja

Gattonautti ja muita arkisatuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oivallinen Sari Peltoniemi on kirjoittanut kokoelman arkisatuja, joissa aivan tavallinen arki näyttäytyy epätavallisena ja sadunomaisena. Sadut käsittelevät tavallisia asioita, mutta niistä löytyy aina joku käänne, joka nostaa sadun tavallisen arjen ulkopuolelle.

Sadut ovat mukavan lyhyitä, joten niitä on helppoa lukea lapsille. Ne ovat tavattoman viehättäviä, pidin kovasti, ja lapsetkin kuuntelivat lähes koko kirjan kerralla keskittyneesti. Jotenkin näistä tulee mieleen Jukka Laajarinteen mainio Ruoalla ei saa leikkiä -kirja, jotenkin näissä arkisaduissa oli samanlaista vinksahtaneisuutta.

Kirjassa on myös kuvitus, josta vastaa Liisa Kallio. Kuvitus on viehättävä lisä kirjaan. Gattonauttia ja muita arkisatuja on helppo suositella jokaiseen lapsiperheeseen, jossa nautitaan satujen lukemisesta ja kuuntelemisesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...