Sari Peltoniemi: Gattonautti ja muita arkisatuja

Osta kirja itsellesi

Oivallinen Sari Peltoniemi on kirjoittanut kokoelman arkisatuja, joissa aivan tavallinen arki näyttäytyy epätavallisena ja sadunomaisena. Sadut käsittelevät tavallisia asioita, mutta niistä löytyy aina joku käänne, joka nostaa sadun tavallisen arjen ulkopuolelle.

Sadut ovat mukavan lyhyitä, joten niitä on helppoa lukea lapsille. Ne ovat tavattoman viehättäviä, pidin kovasti, ja lapsetkin kuuntelivat lähes koko kirjan kerralla keskittyneesti. Jotenkin näistä tulee mieleen Jukka Laajarinteen mainio Ruoalla ei saa leikkiä -kirja, jotenkin näissä arkisaduissa oli samanlaista vinksahtaneisuutta.

Kirjassa on myös kuvitus, josta vastaa Liisa Kallio. Kuvitus on viehättävä lisä kirjaan. Gattonauttia ja muita arkisatuja on helppo suositella jokaiseen lapsiperheeseen, jossa nautitaan satujen lukemisesta ja kuuntelemisesta.

 

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...