Holly Smale: Geek Girl : matalalentoa mallitaivaalla

Geek Girl : Matalalalentoa mallitaivaalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

15-vuotias Harriet on nörtti, epäsosiaalinen ja kiinnostunut tietämään asioita kaikesta mahdollisesta. Sattumalta häntä pyydetään aloittamaan työt mallina ja hän haluaa kokeilla, vaikkei mallin ura olekaan kuulunut hänen suunnitelmiinsa aikaisemmin.

Pidin kirjaa hyvänä ja viihdyttävänä nuortenkirjana. Erityisen hyvä asia on, että päähenkilöksi on valittu nörttityttö, joka ei kuitenkaan jumitu rooliinsa lopullisesti. Kirjassa on jonkin verran stereotyyppisiä rakenteita, mutta ne eivät haittaa. Osa sivuhahmoista on vähän yksiuloitteisia tai ärsyttäviä, kuten esimerkiksi oudosti puhuva mallitoimiston Wilbur, mutta ärsyttävyys ei päässyt nousemaan kovin korkeaksi.

Tämä on sarjan ensimmäinen osa ja jatkoa on jo olemassa englanniksi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...