Faïza Guène: Hällä väliä huomisella

Hällä väliä huomisella

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjailija ja käsikirjoittaja Faïza Guène kasvoi pariisilaisessa lähiössä. Lähiön kulttuurikeskuksen ohjaaja huomasi Guènen lahjakkuuden ja pyysi kirjoittamaan jotain. Guène sai kustannussopimuksen 17-vuotiaana ja valtaisa menestys tuli täytenä yllätyksenä.

Hällä väliä huomisella on Guènen esikoisteos, jossa hän kertoo 15-vuotiaan Dorian tarinan. Dorian elämä lähiössä on niin ankeaa, että siitä tulee koomista. Musta huumori ja itseironia ovat Dorian keinot selvitä tilanteista, joihin voi joutua, jos isä on kadonnut Marokkoon ja äiti on lukutaidoton.

Hällä väliä huomisella on ehdottomasti onnellinen kirja. Se on myös armottoman aito ja saa usein nauramaan. Ranskaa osaavia kiinnostaa varmasti alkuteoksen ranskaa ja arabiaa sekoittava lähiöslangi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...