David Safier: Happy Family

Osta kirja itsellesi

Happy Family on David Safierin toinen käännetty teos, ja se jatkaa samanlaista hulvatonta menoa, jota ensimmäinen Huono karma aloitti. Tällä kertaa tarinan keskipisteessä on huono-onninen perhe, jonka jäsenet ovat kaikki kulkemassa omiin itsekkäisiin suuntiinsa. Emma Wünschmann on lastenkirjakaupan omistaja, joka taistelee taloudellisissa ahdingoissa, tämän tytär häpeää äitiään, poika pakenee kirjojen maailmaan ja aviomies kärsii burn outista.

Kutsu kuuluisan kirjailijan kirjanjulkistustilaisuuteen saattaisi kääntää tilanteen, ja Wünschmannit pukeutuvat tapausta varten naamiaisasuihin. Kotimatkalla tapauksesta nämä törmäävät vielä noitaan, joka muuttaa Wünschmannit olennoiksi, joiksi nämä ovat pukeutuneet. Nyt perheen on keksittävä miten löytää noita ja saada tämä poistamaan kirous.

Happy Family on hauska kirja, jonka alle on piilotettu tärkeä sanoma. Perhe-elämän ongelmien käsittely komedian keinoin luo tarvittavaa vastapainoa juonen päättömille vitseille. Happy Family on hyvä kirja piristämään synkkiä syysiltoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.