Theo Lawrence: Hehkuva ruumis

Osta kirja itsellesi

Theo Lawrencen Mystic City -sarja on edennyt kolmanteen ja viimeiseen osaansa. Sota maagikkojen ja ylhäistön välillä on kärjistymässä samalla kun kirjan sankaritar Aria kamppailee oman terveytensä kanssa. Hän sai suuret voimat syödessään kuolleen mystikkoystävänsä sydämen, mutta näyttää siltä että Arian oma aika on käymässä vähiin, sillä hänen kehonsa ei tunnu kestävän uusia voimia. Riittääkö aika kuitenkin niin kauan, että hän ehtii kenties ratkaista sodan ylhäistöä vastaan? Sodan melskeessä ja elämänsä mahdollisesti hiipuessa Aria pyrkii myös selvittämään tunteensa niin Hunteria kuin Turkia kohtaan.

Hehkuva ruumis luo Mystic City -sarjalle arvoisensa lopun, eikä jätä lukijaansa tyhjän päälle. Päätösosassa on riittävästi niin yllätyksiä, seikkailuja, yhteiskuntakritiikkiä kuin romantiikkaakin. Olen myös iloinen siitä, ettei sarjaa pitkitetty vaan se sai päättyä trilogiana, joka oli juonelle juuri sopiva pituus. Lisäbonukset annan edelleen melko realistisesta ihmissuhdekuvauksesta ja sankarittaren itsenäisyydestä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...