Ave Koskela: Hemmo Paskiainen no 10, Armas Special Special

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hemmo Paskiainen no 10, Armas Special Special onkin varsin spesiaali albumi. Tällä kertaa värillinen — no — hieman Hemmon värinen esitys useastakin eri aiheesta. Yleisölle heti tiedoksi, että sisältö ei ole ehkä aivan noin psykedelistä kuin kannen väritys. Toki sieltäkin löytyy yhtä jos toistakin sanottavaa.

Hupia ja herjaa ajankohtaisistakin asioista löytyy. Tapaamme Armas Virkamiehen, Armas Hammaslekurin, Armas Avaruuslaivankapteenin ja tietysti Armas Paskiaisen. Pilaa tehdään monilla tutuilla asioilla varsin ansiokkaasti. Varsinkin Päivä virastossa saa aikaan melkein itkuhuutonaurua. Albumin päättää, tietysti, Armas Tonttu Tomerana. Joulu, lapset ja lahjatkin saavat arvaamatonta kyytiä.

Piirrosjälki on tuttua Paskiaista Ave Koskelan kynästä. Albumi on ehdoton hankinta kaikille Hemmo Paskiaisen kavereille, toki myös uusille ystäville. Hemmo kun on niin odottamaton kaveri! Albumista löytyy 19 uutta esitystä, joista nauttia.

Suosittelen kaikille kotimaisen sarjakuvan ystäville. Hemmo kun vain paranee vanhetessaan ja ottaa kantaa mitä omituisimpiin asioihin hyvinkin ajankohtaisella tasolla ja henkilökohtaisesti, joskus jopa erittäin henkilökohtaisesti…

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...