Stephen Hart (toim.): Historian suurimmat panssarivaunutaistelut : vuodesta 1916 nykypäivään

Historian suurimmat panssarivaunutaistelut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Stephen Hart on koonnut yksiin kansiin läpileikkauksen panssarivaunusodankäynnistä. Ensimmäiseksi kirja esittelee panssarivaunujen käsitteen ja syyt siihen, miksi niitä alettiin kehittää. Kirjan keskipiste on odotetusti maailmansodissa, jonka käsittelyyn kirja käyttääkin kolme neljäsosaa sisällöstään.

Kun kirjaa lukee, kaksi asiaa nousee esiin. Ensimmäinen näistä on aikakauden valokuvat panssarivaunuista. Autenttiset kuvat esittelevät monia tuntemattomampia malleja ja sitovat teoksen vahvasti todellisuuteen pelkän teorian sijaan. Toiseksi esiin nousevat kartat eri rintamista. Ne ovat samaan aikaan täynnä tietoa ja silti helposti lähestyttävissä.

Itselleni kirjan kiinnostavimmat osat ovat kuitenkin kirjan tuoreimmat osiot, jotka käsittelevät suhteellisen tuoreita yhteenottoja Afganistanissa ja Irakissa. Uutisten välityksellä nähtyjen tapahtumien näkeminen taktisesti on ainutlaatuista nähtävää.

Kaiken kaikkiaan Historian suurimmat panssarivaunutaistelut : vuodesta 1916 nykypäivään on asiantuntevasti koottu ja kiinnostava tietokirja. Sitä voi hyvin suositella henkilöille, joita panssarivaunut kiinnostavat.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...