Ceri Olofson: Huikeimmat täytekakut : sisällä sen salaisuus

Huikeimmat täytekakut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Huikeimmat täytekakut -kirja on kakkusuunnittelumestari Ceri Olofsonin opas täydellisten täytekakkujen leipomiseen. Kirja sisältää 50 herkullista ohjetta täytekakkuihin, joissa ulkonäköön on panostettu, mutta sisältäkin löytyy yllätys. Jokaisessa ohjeessa on tarkka kuvaus ja ohjeistus siitä miten kyseinen kakku tehdään. Kuvat ovat onnistuneita ja herkullisia ja auttavat leipuria pääsemään lopputulokseen. Alussa on myös toki faktatietoa välineistä ja materiaaleista. Ohje löytyy luonnollisestikin kakkutaikinaan ja onpa mukana myös gluteeniton versio kakkutaikinasta.

Herkullisia kakkuja siis koko kirja täynnä. Miltä muuten kuulostaisi 24 karaatin kultalehdillä kuorrutettu kakku? Sitä ei varmaan monessa kahvipöydässä saa. Ohjeita löytyy jokaisen makuun. Miltä maistuisi vadelmainen samettikakku tai röyhelökakku? Varmasti herkullista on myös sateenkaariyllätys tai salainen puutarha -niminen kakku. Tulee kyllä valinnanvaikeus, kun ei osaa päättää mistä aloittaisi…

Suosittelisin tätä kirjaa erityisesti kotikokeille, joilla on jo kokemusta leipomisesta ja koristeiden tekemisestä mutta totta kai kannustan jokaista kokeilemaan jos vain intoa löytyy!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...