Ceri Olofson: Huikeimmat täytekakut : sisällä sen salaisuus

Osta kirja itsellesi

Huikeimmat täytekakut -kirja on kakkusuunnittelumestari Ceri Olofsonin opas täydellisten täytekakkujen leipomiseen. Kirja sisältää 50 herkullista ohjetta täytekakkuihin, joissa ulkonäköön on panostettu, mutta sisältäkin löytyy yllätys. Jokaisessa ohjeessa on tarkka kuvaus ja ohjeistus siitä miten kyseinen kakku tehdään. Kuvat ovat onnistuneita ja herkullisia ja auttavat leipuria pääsemään lopputulokseen. Alussa on myös toki faktatietoa välineistä ja materiaaleista. Ohje löytyy luonnollisestikin kakkutaikinaan ja onpa mukana myös gluteeniton versio kakkutaikinasta.

Herkullisia kakkuja siis koko kirja täynnä. Miltä muuten kuulostaisi 24 karaatin kultalehdillä kuorrutettu kakku? Sitä ei varmaan monessa kahvipöydässä saa. Ohjeita löytyy jokaisen makuun. Miltä maistuisi vadelmainen samettikakku tai röyhelökakku? Varmasti herkullista on myös sateenkaariyllätys tai salainen puutarha -niminen kakku. Tulee kyllä valinnanvaikeus, kun ei osaa päättää mistä aloittaisi…

Suosittelisin tätä kirjaa erityisesti kotikokeille, joilla on jo kokemusta leipomisesta ja koristeiden tekemisestä mutta totta kai kannustan jokaista kokeilemaan jos vain intoa löytyy!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...