Mauri Kunnas: Hurja-Harri ja pullon henki

Osta kirja itsellesi

Mauri Kunnaksen Tassulan tarinat jatkuvat uudella kertomuksella, jossa Tassulaan saapuu tivoli ja sen mukana uhkarohkea hurjapää Hurja-Harri ja O. Tannenbaumin kummituskabaree, johon kuuluu hermostunut pieni haamu, aito babylonialainen pullon henki. Nämä kaksi sotkeutuvat toisiinsa perinpohjaisesti!

Tarina on hauska, vauhdikas ja humoristinen. Nelivuotias koelukija rakastui kirjaan välittömästi. Hurjat yksityiskohdat, kuten Drakkulan vaarin ja Hurja-Harrin kolari, vetoavat lapsiin ja kuvat pursuavat mielenkiintoisia yksityiskohtia. Puolukkamehu oli myös mieleen.

Tarinalla on vaivihkainen opetuksensakin. Hurja-Harrin hirveä uho palkitaan asianmukaisella nöyryytyksellä, joten lopulta oikeus voittaa ja öykkäri saa ansionsa mukaan. Hurja-Harri ja pullon henki on oivallinen kirja!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Oli kauheaa luettava !!!!!!! miten tälläisiä kirjoja voi edes julkaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.