Mauri Kunnas: Hurja-Harri ja pullon henki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnaksen Tassulan tarinat jatkuvat uudella kertomuksella, jossa Tassulaan saapuu tivoli ja sen mukana uhkarohkea hurjapää Hurja-Harri ja O. Tannenbaumin kummituskabaree, johon kuuluu hermostunut pieni haamu, aito babylonialainen pullon henki. Nämä kaksi sotkeutuvat toisiinsa perinpohjaisesti!

Tarina on hauska, vauhdikas ja humoristinen. Nelivuotias koelukija rakastui kirjaan välittömästi. Hurjat yksityiskohdat, kuten Drakkulan vaarin ja Hurja-Harrin kolari, vetoavat lapsiin ja kuvat pursuavat mielenkiintoisia yksityiskohtia. Puolukkamehu oli myös mieleen.

Tarinalla on vaivihkainen opetuksensakin. Hurja-Harrin hirveä uho palkitaan asianmukaisella nöyryytyksellä, joten lopulta oikeus voittaa ja öykkäri saa ansionsa mukaan. Hurja-Harri ja pullon henki on oivallinen kirja!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...