Eliot Humberstone, Eric Maple ja Lynn Myring: Noidan käsikirja : Vampyyreita, aaveita ja outoja voimia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Klassikko on palannut! Nyt ei enää tarvitse pölliä tätä kirjaa kirjastosta, jokaiselle riittää uudesta painoksesta.

Noidan käsikirjassa on historiallisia mytologioita, uskomuksia ja tapauksia erilaisista paranormaaleista ilmiöistä. Teemoina ovat muiden muassa vampyyrit, ihmissudet, aaveet ja noidat. Jokaisen teeman jälkeen on tietovisa, jotta voi testata monsteritietouttaan.

Miksi kirjasta on tullut kulttiklassikko? Ainakin itseäni mysteerit ja kauhukertomukset ovat kiinnostaneet, mutta esimerkiksi verikekkerit pohjautuvat pitkälti elokuviin ja lapsille suunnatut kummitustarinat ovat yleensä liian lapsellisia.

Noidan käsikirjasta voivat nauttia niin lapset kuin aikuisetkin. Kummitustarinat ovat vanhoja mytologioita ja uskomuksia, eivätkä juuri keksittyjä juttuja. Ainoastaan nimi saattaa olla harhaanjohtava ja luotaantyöntävä, mutta kirjan luettuaan voi saada noidan maineen, koska nippelitieto historiallisista kauhukertomuksista tulee olemaan yliluonnollista. Unettomia öitä kaikille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...