Johanna Hulkko: Geoetsivät ja vaeltava aave

Geoetsivät ja vaeltava aave

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Geoetsivillä on ongelma. Koulu joutuu remonttiin ja osa luokista siirretään vanhaan tehtaaseen toiselle puolelle kaupunkia. Tietysti geoetsivien porukka hajoaa – kuinka nyt pidetään yhteyttä ja sovitaan uusista tutkimuksista?

Kaikenlaista mystistä tapahtuu. Uudella koululla kummittelee aivan selvästi ja geoetsivien tekemä uusi ja vaikea geokätkökin löydetään nopeammin kuin on mahdollista. Kuka on Vaeltava aave, joka kätkön loggaa ensimmäisenä?

Geoetsivät ja vaeltava aave on hyvää jatkoa Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus -kirjalle. Kirja on jälleen sopivan kompakti ja helppolukuinen, joten se sopii hyvin alakoululaisten itse luettavaksi. Tätä sarjaa on helppo suositella lasten luettavaksi. Kannattaa kuitenkin aloittaa ensimmäisestä osasta, vaikka tarina ei suoraa jatkoa edellisestä osasta olekaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...