Johanna Hulkko: Geoetsivät ja vaeltava aave

Osta kirja itsellesi

Geoetsivillä on ongelma. Koulu joutuu remonttiin ja osa luokista siirretään vanhaan tehtaaseen toiselle puolelle kaupunkia. Tietysti geoetsivien porukka hajoaa – kuinka nyt pidetään yhteyttä ja sovitaan uusista tutkimuksista?

Kaikenlaista mystistä tapahtuu. Uudella koululla kummittelee aivan selvästi ja geoetsivien tekemä uusi ja vaikea geokätkökin löydetään nopeammin kuin on mahdollista. Kuka on Vaeltava aave, joka kätkön loggaa ensimmäisenä?

Geoetsivät ja vaeltava aave on hyvää jatkoa Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus -kirjalle. Kirja on jälleen sopivan kompakti ja helppolukuinen, joten se sopii hyvin alakoululaisten itse luettavaksi. Tätä sarjaa on helppo suositella lasten luettavaksi. Kannattaa kuitenkin aloittaa ensimmäisestä osasta, vaikka tarina ei suoraa jatkoa edellisestä osasta olekaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...