Johanna Hulkko: Geoetsivät ja yksikätinen madonna

Geoetsivät ja yksikätinen madonna

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Geoetsivät saavat uuden haasteen. Etsivien uusi kaveri Jomppa haluaa järjestää kotiseudulleen Nuutajärvelle geokätköilytapahtuman.

Etsivät haluavat tietysti auttaa. Nuutajärvelle päätetään matkustaa pyörällä, yli 70 kilometrin matkasta tulee parin päivän mittainen pyöräretki – kuulostaa hauskalta seikkailulta, vaikka Raparperin isä suhtautuukin asiaan vähän varauksella. Ja mitäköhän isällä on muutenkin tekeillä? Vaikka isä on juuri saanut lottovoiton, hänestä on tullut entistäkin säästäväisempi.

Perillä Nuutajärvellä odottaa lisämysteeri, kun juuri avatun lasitaidenäyttelyn vetonaula, yksikätinen madonna -lasiveistos, onkin kadonnut. Siinäpä Geoetsiville mysteeriä selvitettäväksi.

Geoetsivät ja yksikätinen madonna on mainiota jatkoa hyvälle sarjalle. Kirjasarja toimii edelleen hienosti ja sopii hyvin pienemmille alakoululaisille itse luettavaksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...