Johanna Hulkko: Geoetsivät ja yksikätinen madonna

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Geoetsivät saavat uuden haasteen. Etsivien uusi kaveri Jomppa haluaa järjestää kotiseudulleen Nuutajärvelle geokätköilytapahtuman.

Etsivät haluavat tietysti auttaa. Nuutajärvelle päätetään matkustaa pyörällä, yli 70 kilometrin matkasta tulee parin päivän mittainen pyöräretki – kuulostaa hauskalta seikkailulta, vaikka Raparperin isä suhtautuukin asiaan vähän varauksella. Ja mitäköhän isällä on muutenkin tekeillä? Vaikka isä on juuri saanut lottovoiton, hänestä on tullut entistäkin säästäväisempi.

Perillä Nuutajärvellä odottaa lisämysteeri, kun juuri avatun lasitaidenäyttelyn vetonaula, yksikätinen madonna -lasiveistos, onkin kadonnut. Siinäpä Geoetsiville mysteeriä selvitettäväksi.

Geoetsivät ja yksikätinen madonna on mainiota jatkoa hyvälle sarjalle. Kirjasarja toimii edelleen hienosti ja sopii hyvin pienemmille alakoululaisille itse luettavaksi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...