Johanna Hulkko: Geoetsivät ja salaperäinen Sasu

Geoetsivät ja salaperäinen Sasu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nokialla riehuu graffititaiteilija, joka raapustaa Sasu-tägejään pitkin kaupunkia – kummasti sinne, missä Geoetsivätkin tuntuvat liikkuvan. Samoihin aikoihin ilmestyy graffiteja esittelevä kätkösarja, joka vie Geoetsivät paitsi Nokialle, myös Tampereelle. Tästä matkasta saadaankin melkoinen seikkailu.

Lisäksi ehditään pelata trendikästä frisbeegolfia, jossa Raparperin isä pääsee loistamaan taidoillaan, käyttäen pelivälineenä puurolautasta. Muutakin noloutta isän ja Pekan osalta on luonnollisesti odotettavissa.

Geoetsivät ja salaperäinen Sasu on jälleen kerran vauhdikas lastenkirja. Hyväksi havaittu sarja jatkuu laadukkaana. Tarinassa riittää hauskoja käänteitä ja geokätköilyä. Lyhyt ja isotekstinen kirja sopii hyvin alakouluikäisille lukijoille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...