Johanna Hulkko: Geoetsivät autiolla saarella

Osta kirja itsellesi

Geoetsivät pääsevät tällä kertaa ihmettelemään kesämökkimurtoja. Patterisenkin mökille on murtauduttu ja paikat on pistetty sekaisin. Murtoja on sattunut muuallakin ja geoetsivät ottavat asiakseen selvittää murtosarjan. Patterisen luvalla he pääsevät tekemään tutkimuksiaan ja löytävätkin todistusaineistoa.

Geoetsivät saavat myös toisenlaisen tehtävän: kätkötarkastaja pyytää heitä poistamaan kätköjä eräästä saaresta, joka on luonnonsuojelualuetta. Siellä ei saisi kätköjä olla, mutta kätkön tekijä ei vastaa yhteydenottoihin. Niinpä tehtävä lankeaa geoetsiville.

Muutama muukin juonenlanka kirjaan mahtuu: on oppilaskuntaneuvoston vaaleja, pormestarinvaaleja, luokan kesätyöprojekti pakkaajina kaupan kassalla ja niin edelleen. Raparperin isä jatkaa hienosti rooliaan kirjasarjan humoristisena kevennyksenä, kehitellen taas kaikenlaista harrastusta ja hölmöilyä itselleen.

Geoetsivät autiolla saarella on touhukas ja humoristinen kirja. Geokätköily on tässä osassa hieman taka-alalla, muiden juttujen viedessä etusijan, mutta sarjan ystävät viihtyvät varmasti tämänkin osan parissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...