Johanna Hulkko: Geoetsivät ja Linnavuoren lurjus

Geoetsivät ja Linnavuoren lurjus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Geoetsivät-kirjasarja on jo yhdeksännessä osassaan. Tällä kertaa geokätköilijät osallistuvat Nokian Linnavuoressa pidettävälle kätköilyleirille. Majoitus ja leirin opinnot ovat koululla, jossa puhutaan kummittelevan.

Kuinka ollakaan, leiriläisten kännyköitä ja lompakoita katoaa mystisesti. Onko syyllinen kummitus vai kenties perinteisempi varas? Onko joku leiriläisistä rikollinen? Tätä pähkäillään, mutta lisäksi kisaillaan geokätköilykisa, jossa voittajiksi selviytyvät nopeimmat ja fiksuimmat.

Jännitystä tuo myös kotioloissa uhkaava tilanne: etsivien rakas lähikirjasto on lakkautusuhan alla. Kirjaston puolestakin päästään siis taistelemaan. Raparperin isä keksii onneksi tapansa mukaisesti jotain todella omituista…

Geoetsivät edustaa edelleen perushyvää lastenlukemistoa alakouluikäisille. Sarja kannattaa aloittaa alusta, vaikka tämä osa on yksinäänkin ihan ymmärrettävissä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...