Johanna Hulkko: Geoetsivät ja Linnavuoren lurjus

Geoetsivät ja Linnavuoren lurjus

Osta kirja itsellesi

Geoetsivät-kirjasarja on jo yhdeksännessä osassaan. Tällä kertaa geokätköilijät osallistuvat Nokian Linnavuoressa pidettävälle kätköilyleirille. Majoitus ja leirin opinnot ovat koululla, jossa puhutaan kummittelevan.

Kuinka ollakaan, leiriläisten kännyköitä ja lompakoita katoaa mystisesti. Onko syyllinen kummitus vai kenties perinteisempi varas? Onko joku leiriläisistä rikollinen? Tätä pähkäillään, mutta lisäksi kisaillaan geokätköilykisa, jossa voittajiksi selviytyvät nopeimmat ja fiksuimmat.

Jännitystä tuo myös kotioloissa uhkaava tilanne: etsivien rakas lähikirjasto on lakkautusuhan alla. Kirjaston puolestakin päästään siis taistelemaan. Raparperin isä keksii onneksi tapansa mukaisesti jotain todella omituista…

Geoetsivät edustaa edelleen perushyvää lastenlukemistoa alakouluikäisille. Sarja kannattaa aloittaa alusta, vaikka tämä osa on yksinäänkin ihan ymmärrettävissä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...