Johanna Hulkko: Geoetsivät ja vesiseikkailu

Osta kirja itsellesi

Ihana kesäloma uhkaa typistyä täysin, kun juhannuksen jälkeen sataa joka päivä. Geokätköily onnistuu kuitenkin sadevaatteissakin. Geoetsivien ja kätkön väliin tulee kuitenkin ongelma vihamielisen maanomistajan muodossa – joutuvatpa Geoetsivät poliisikyytiinkin, kun maanomistaja hälyttää paikalle poliisit tunkeilevien Geoetsivien torjumiseksi. Miksi maanomistaja on niin vihainen ja haluaa estää kaikkia kulkemasta maillaan?

Samalla Nokialla leviää melkoinen vesikriisi – tällä kertaa tosin vähän myönteisemmissä merkeissä. Puhutaan, että uimalan kylmäaltaan vesi tekee ihmeitä ja parantaa vammoja. Ihmiset joutuvat melkoisen hysterian valtaan ja Geoetsivät pääsevät tekemään vähän tutkivaa journalismia ja salapoliisityötä selvitellessään, mistä parantavan veden ihmeessä oikein on kyse.

Geoetsivät ja vesiseikkailu on jälleen kerran hauska, vauhdikas ja helposti luettava seikkailukirja alakouluikäisille lukijoille. Teksti on suurikokoista ja selkeää, ja kirja on aika lyhyt, joten huonompikin lukija pärjää sen kanssa mainiosti. Geoetsivät-sarja jatkaa edelleen tasaisen laadukkaana.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...