Johanna Hulkko: Geoetsivät ja kadonnut muinaispurkka

Geoetsivät ja kadonnut muinaispurkka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kahdeksas Geoetsivät-kirja on saanut alaotsikon Salapoliisitarinoita. Kirja on vähän erilainen kuin aikaisemmat: yhden pitkän kertomuksen sijasta kirjassa on kahdeksan lyhyttä kertomusta, joihin kaikkiin liittyy jonkinlainen mysteeri.

Kun lyhyt kertomus on kerrottu, lukija pääsee pohtimaan arvoituksen ratkaisua. Kuka oli syyllinen? Miten asia ratkesi? Miten Geoetsivät keksivät ratkaisun? Lukija pääsee pohtimaan mysteereitä. Ratkaisut löytyvät kirjan lopusta.

Samalla kirja on myös matkaopas. Tarinat sijoittuvat eri puolille Suomea ja esittelevät kahdeksan kiinnostavaa matkailukohdetta: Hitonhaudan, Hiidenportin, Bengtskärin majakan, Siidan, Hailuodon Marjaniemen, Lassinlinnan, Pirunpesän ja Kierikkikeskuksen. Kirjasta saa siis mainioita matkavinkkejä kotimaanmatkailuun.

Mainio kirja siis, helppo suositus kaikille Geoetsivät-sarjan ystäville. Jos tämä helppolukuinen ja vähän heikommillekin lukijoille sopiva lastenkirjasarja ei ole vielä tuttu, Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus on paras paikka aloittaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...