Johanna Hulkko: Geoetsivät ja kadonnut muinaispurkka

Geoetsivät ja kadonnut muinaispurkka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kahdeksas Geoetsivät-kirja on saanut alaotsikon Salapoliisitarinoita. Kirja on vähän erilainen kuin aikaisemmat: yhden pitkän kertomuksen sijasta kirjassa on kahdeksan lyhyttä kertomusta, joihin kaikkiin liittyy jonkinlainen mysteeri.

Kun lyhyt kertomus on kerrottu, lukija pääsee pohtimaan arvoituksen ratkaisua. Kuka oli syyllinen? Miten asia ratkesi? Miten Geoetsivät keksivät ratkaisun? Lukija pääsee pohtimaan mysteereitä. Ratkaisut löytyvät kirjan lopusta.

Samalla kirja on myös matkaopas. Tarinat sijoittuvat eri puolille Suomea ja esittelevät kahdeksan kiinnostavaa matkailukohdetta: Hitonhaudan, Hiidenportin, Bengtskärin majakan, Siidan, Hailuodon Marjaniemen, Lassinlinnan, Pirunpesän ja Kierikkikeskuksen. Kirjasta saa siis mainioita matkavinkkejä kotimaanmatkailuun.

Mainio kirja siis, helppo suositus kaikille Geoetsivät-sarjan ystäville. Jos tämä helppolukuinen ja vähän heikommillekin lukijoille sopiva lastenkirjasarja ei ole vielä tuttu, Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus on paras paikka aloittaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...