Johanna Hulkko: Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus

Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lumen sulaminen paljastaa ikävän yllätyksen paikallisella muinaishaudalla: joku on käynyt penkomassa paikkaa ja varastanut kiviä haudasta. Tihutyöstä epäillään pahamaineista mopojengiä, mutta Raparperi ja muut Geoetsivät epäilevät, että jostain muusta on kyse.

Jännitystä Geoetsivien elämään tuo myös koulun Kyvyt esiin -päivä, jota varten Raparperin opettajalla on kerrassaan nerokas idea.

Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus on mainiota jatkoa aikaisemmille Geoetsivät-kirjoille. Tarinassa on tällä kertaa hieman vähemmän kätköilyä, mutta edelleen luvassa on reipasta ulkoilmatoimintaa, vähän jännitystä ja runsaasti huumoria. Myös sisarussuhteiden dynamiikkaa käsitellään, kun Geoetsivien kesken puhkeaa riita isosisko Emmin ja pikkusisko Sallin välille.

Kirja sopii erinomaisesti vastikään lukemaan oppineiden alakoululaisten itse luettavaksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...