Kiira Korpi: Hyppää vaan!

Hyppää vaan!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tarinallinen runokirja, jonka sivuilta löytyy paljon lempeyttä, rohkeutta ja kirjo monia turhautumisen tunteita. Siinä on Kiira Korven kirjoittama Hyppää vaan! -runokirja yhdellä lauseella kuvailtuna.

Runokirjat ovat usein hyvin henkilökohtaisia avautumisia kirjoittajan mietteistä, eikä tämäkään kirja ole poikkeus. Luettuani Korven luistelijaurasta tehdyn muistelmateoksen Kiira : ehjäksi särkynyt, tiesin heti haluavani nähdä, minkälaisia mietteitä elämästä entisen huippu-urheilijan kirjoittamaan kirjaan on eksynyt ja minkälaisen uuden puolen kirja näyttää monien suomalaisten tuntemasta luistelija-Kiirasta.

Vaikka runot ovat henkilökohtaisia ja Hyppää vaan! -kirjan runot ovat lyhyitä, usein jopa vain yhden säkeen mittaisia, ne ovat hyvinkin samaistuttavia ja niistä saa lohtua sekä inspiraatiota. Monet runoista saavat lukijan hymyilemään ja jopa nauramaan. Runot on jaettu neljän eri kokonaisuuden alle ja yhdessä nämä neljä teemaa muodostavat kaaren, joka kertoo eheytymisestä ja itsensä löytämisestä uudelleen.

Kuvituksen runokirjaan on tehnyt Emmi Kyytsönen, helsinkiläinen graafinen suunnittelija. Yksinkertainen, mutta samalla lämpimin ja pehmein värein ja muodoin tehty kuvitus sopii kirjaan täydellisesti!

Runokirja sai ristiriitaisen vastaanoton Suomessa ja se herätti keskustelua monilla alustoilla – viimeistään tässä kohtaa olisin tarttunut kirjaan, mutta kiinnostus siihen heräsi kyllä jo heti kun näin runoteoksen olevan tulossa myyntiin. Suomalaiset runokirjat tuppaavat usein eksymään hyllyjen perälle piiloon, joten on hienoa kun yksi niistä nousee valokeilaan – kerrankin moderni suomalainen runous nousee sen ansaitsemalle jalustalle!

Kirjailija Kiira Korpi tunnetaan parhaiten hänen menestyksestään suomalaisena taitoluistelijana, mutta nykyään hän työskentelee valmentajana ja puhujana.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 244 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...