Riku Korhonen: Hyvästi tytöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riku Korhosen tuorein on novellikokoelma Hyvästi tytöt. 25 tarinaa tytöistä, toinen toistaan erilaisempia. Hauskoja, surumielisiä ja jopa sadunomaisia. Jokainen novelli tempaa mukaansa ja aina yllättää sillä, millainen tyttö tulee vastaan ja mihin tarina päättyy.

Punaisena lankana on mies, jota ohjaa halu. Halu saada se tyttö. Minä koen kyllä lähes kaikki kirjan tytöt naisina. Useimmiten käy niin, että jää saamatta ja syyt ovat moninaiset, mutta mielenkiintoiset.

Miehen kertoma rakkaus on hienoa, kun se ei lipsahda liian imeläksi. Näissä novelleissa se pitää miehisen makunsa ja se juuri on niin herkkää.

Riku Korhonen taitaa sanojen käsittelyn ja tarinan kerronnan. Jos mies kirjoittaa runoja ja proosaa ja on vielä palkittukin, niin se ei ole mikään ihme. Erittäin tutustumisen arvoinen tapaus.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...