J. K. Rowling: Ihmeotukset : Grindelwaldin rikokset: alkuperäinen elokuvakäsikirjoitus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lisko Scamanderin seikkailut jatkuvat, tällä kertaa 1920-luvun Pariisissa. Grindelwald pakenee vankilasta, pahat mielessään. Nuorehko Dumbledore värvää Liskon löytämään erään, jota myös Grindelwald etsii. Taikaministeriö ei asiasta tietenkään tykkää, etenkin kun Liskon on kielletty matkustamasta ulkomaille. Seikkailussa ovat mukana myös Tina, Queenie ja Jacob New Yorkista sekä söpöjä Haiskuja kullan kiilto silmissään.

J.K. Rowlingin taikamaailmaan on aina ihana sujahtaa. Lisko Scamanderin seurassa on usein ihmeellisiä otuksia, joista on sekä hyötyä että haittaa. Grindelwaldin rikokset on vauhdikas, mutta samalla myös hieman kiireisen tuntuinen. Henkilöillä ei ole syvällisiä kohtaamisia ja he tuntuvat edelliseen teokseen nähden erilaisilta ja vierailta.

Paljon tapahtui ja paljon jäi kysymyksiä, eli täytyy varmaan odottaa seuraavaa osaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 177 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...