Teemu Masalin: iPad : Käyttäjän opas

Osta kirja itsellesi

Suositun tablettitietokoneen iPadin mukana ei tule painettua ohjekirjaa. Laite on sen verran helppokäyttöinen, että lapsetkin oppivat sitä käyttämään, mutta jos opettelee käyttöä yritä-ja-erehdy-menetelmällä ilman ohjeita, jää moni niksi huomaamatta.

Teemu Masalin on kirjoittanut iPadin kokoisen kirjan. Kirja opastaa laitteen käyttöönotossa ja peruskäytössä ja sukeltaa sitten sovellusten maailmaan. Kirja esittelee sovelluksia eri käyttötarkoituksiin: internet, valokuvat, kirjat ja lehdet, musiikki, elokuvat ja TV, toimistosovellukset, kartat ja navigointi ja pelit. Pitkiä listoja ostovinkeistä ei ole, mutta sellainen tieto vanhenee nopeasti. Ongelmatilanteiden ratkomisestakin on pari sivua.

Kovin syvällinen kirja iPad – Käyttäjän opas ei ole, mutta eipä ole aihekaan mutkikas. Jos tuntuu siltä, että kaipaa iPadin käytön tueksi opaskirjaa, joka kertoo, miten laitetta käytetään ja mitä kaikkea sillä voi tehdä, iPad – Käyttäjän opas on oivallinen valinta. Mikään pakollinen ostos se ei kuitenkaan ole.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Olipa hämäävää… Täällä vars sivulla kirjan vieressä näkyy oikea kansikuva, mutta RSS:n kautta lukiessa siinä oli Muuntohiili-kirjan kansi?!

    Noh, mutta iPad-opas kuulostaa hyvältä vaikka itse tuleekin seurattua monia apple-alueita, joista vinkkejä löytyy koko ajan.

  2. Onpas mystinen vika… Muuntohiilelle vaihdoin kyllä hiljattain uuden kannen, mutta en nyt ihan täysin ymmärrä, miten se olisi tälle kirjalle voinut päätyä ja vieläpä ainoastaan RSS-syötteeseen. Tuntemattomia ovat tietojärjestelmien tiet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.