Teemu Masalin: iPad : Käyttäjän opas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suositun tablettitietokoneen iPadin mukana ei tule painettua ohjekirjaa. Laite on sen verran helppokäyttöinen, että lapsetkin oppivat sitä käyttämään, mutta jos opettelee käyttöä yritä-ja-erehdy-menetelmällä ilman ohjeita, jää moni niksi huomaamatta.

Teemu Masalin on kirjoittanut iPadin kokoisen kirjan. Kirja opastaa laitteen käyttöönotossa ja peruskäytössä ja sukeltaa sitten sovellusten maailmaan. Kirja esittelee sovelluksia eri käyttötarkoituksiin: internet, valokuvat, kirjat ja lehdet, musiikki, elokuvat ja TV, toimistosovellukset, kartat ja navigointi ja pelit. Pitkiä listoja ostovinkeistä ei ole, mutta sellainen tieto vanhenee nopeasti. Ongelmatilanteiden ratkomisestakin on pari sivua.

Kovin syvällinen kirja iPad – Käyttäjän opas ei ole, mutta eipä ole aihekaan mutkikas. Jos tuntuu siltä, että kaipaa iPadin käytön tueksi opaskirjaa, joka kertoo, miten laitetta käytetään ja mitä kaikkea sillä voi tehdä, iPad – Käyttäjän opas on oivallinen valinta. Mikään pakollinen ostos se ei kuitenkaan ole.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 239 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...