Teemu Masalin: Mac : Tehokäyttäjän käsikirja

Osta kirja itsellesi

Tietokoneiden ohjekirjojahan ei lueta. Tietokoneen kanssa pärjää toki yleensä ilmankin, mutta kaikkea ei aina keksi itse. Ohjeille on siis paikkansa. Monet suomalaiset PC-koneiden käyttäjät muistelevat varmasti lämmöllä Petteri Järvisen kirjoja, joista DOS-käyttöjärjestelmän perusteet tulivat tutuiksi.

Perinteinen genre siis. Teemu Masalin on kirjoittanut oivallisen opaskirjan OS X Lion -käyttöjärjestelmän saloihin. Huomattavasti tavallista tietokonemanuaalia helppolukuisempi kirja esittelee kattavasti OS X:n ominaisuudet ja ohjelmat. Kirjan avulla oppii ymmärtämään Macinsa käytöstä paremmin, oppii mitä eri ohjelmilla tehdään ja saa hyviä niksejä ylimääräisistä ohjelmista, joiden avulla tietokoneestaan saa irti.

Toki nämä jutut löytää enimmäkseen netistäkin, mutta on silläkin puolensa, että kaikki on yksissä kansissa ja selvästi suomeksi. Oikein käyttökelpoinen opus, jota voi erityisen lämpimästi suositella aloitteleville Mac-käyttäjille ja niille, jotka mieluummin lukevat oppia kirjasta kuin etsivät netistä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...