George R. R. Martin: Jäälohikäärme

Jäälohikäärme

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jäälohikäärme on pieni fantasiaseikkailu, joka tuo mieleen J. R. R. Tolkienin saturomaanit. Tarina kertoo Adarasta, talven lapsesta joka ystävystyy jäälohikäärmeen kanssa. Jäälohikäärme pitää talvea yllä ja hönkäilee kylmää, tavallisista tulta syöksevistä lohikäärmeistä poiketen. Kun Adara toivoo, ettei lohikäärme koskaan lähtisi, kaikki muut kärsivät kylmästä ja lyhyistä kesistä.

Jäälohikäärme sopii niin lapsille kuin aikuisille, mutta Martinin sotaisuus pääsee valloilleen myös tässä lastenkirjassa. Kirja sopiikin enemmän ääneen ja yhdessä luettavaksi. Kylmyys huokuu sivuilta tunnelmallisesti ja kuvitus on vaikuttava.

Tämän päivän vaikuttavimman fantasiakirjailijan George R. R. Martinin Jäälohikäärme on hieno maistiainen fantasian ystäville, jos ei jaksa eeppisestä Tulen ja jään laulu -sarjasta aloittaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...