Ulrike Fischer ja Barbara Korthues: Jouluksi kotiin, Takku!

Jouluksi kotiin, Takku!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jouluksi kotiin, Takku! on Ulrike Fischerin kirjoittama ja Barbara Korthuesin kuvittama lastenkirja. Kirja on toinen Fischeriltä suomennettu lastenkirja.

Jouluksi kotiin, Takku! on tarina löytöeläinkoirasta, joka lähtee etsimään kotia juuri ennen joulua. Ensin Takku ei tunnu kelpaavan minnekään, mutta onneksi löytää itselleen sopivan kodin maatilalta. Siellä hän on hyödyksi etsimällä ulos lähteneen pienen karitsan.

Tarina on hyvin suoraviivainen. Yksin jäävä Takku vaeltaa paikasta toiseen, ja tulee torjutuksi. Kirjan surulliset lähtökohdat saattavat olla painostavia ihan pienimmille lukijoille. Kodin etsiminen vie valtaosan kirjasta ja saattaa surettaa, kun Takku ei kelpaa mihinkään kotiin.

Barbara Korthuesin taide tuntuu tyyliltään hyvin klassiselta. Se toi minulle mieleen monet lapsuuteni lastenkirjat. Kuvituksessa on paljon yksityiskohtia ja värisävyt ovat hillittyjä.

Jouluksi kotiin, Takku! on sydäntä lämmittävä tarina. Se sopii erityisen hyvin joulunodotukseen, mutta toimii varmasti muuhunkin aikaan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 239 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...