Kiersten White: Kaikki pois piilosta

Kaikki pois piilosta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mack on koditon nuori nainen, joka rahapalkinnon vuoksi suostuu osallistumaan erikoiseen tosi-tv-ohjelmaan. Ohjelman idea on yksinkertainen: Mackin ja kolmentoista muun osallistujan pitää piileskellä hylätyssä huvipuistossa ja vältellä etsijöitä. Astetta pelottavampi piilosleikki on alkanut. 

Kiersten White on aiemmin kirjoittanut lastenkirjoja. Kaikki pois piilosta on hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu teoksensa. Whiten tausta näkyy Kaikki pois piilosta -kirjan tekstissä ja juonessa, ja koen sen sopivan enemmän nuorille aikuisille kuin kaltaisilleni vanhoille aikuisille.

White on kielellisesti erittäin lahjakas, ja kirjan suomentaja Viia Viitanen on pärjännyt hyvin käännöksen parissa. White varmasti palaa vielä, ja toivottavasti silloin hän on löytänyt oikean kohderyhmän teoksilleen. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 314 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...