Jonny Lambert: Kaivurit

Kaivurit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaivurit on oiva hankinta työkoneista innostuvan pikkulukijan kirjahyllyyn. Se kertoo tarinan talonrakennuksesta, siitä kuinka kaikki alkaa puskutraktorin saapuessa työmaalle ja päättyy talon vihdoin valmistuttua, jolloin on aika jättää kaivureille hyvästit. Tärkeintä antia ovat tietysti erilaiset suuret ja vielä suuremmat koneet, jokainen tärkeässä asemassa omassa tehtävässään. Nämä ovat asioita, joita jotkut lapset tuntuvat jaksavan tutkailla lähes loputtomasti.

Teoksen suuret luukut, yksinkertaiset, värikkäät kuvat ja lyhyet tekstit tekevät siitä mielekkään kuuntelu- ja katselukirjan jo ihan pienellekin lapselle. Toisaalta aihepiiristä innostuvat hieman vanhemmatkin lapset tuntuvat viihtyvän sen parissa, näin ainakin omat kaksi- ja neljävuotiaat koelukijani.

Voin suositella.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...