William Bee ja Cecilia Johansson: Kaivajakoira

Kaivajakoira

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaivajakoiran erikoisalaa on luiden vainuaminen ja niiden kaivaminen maasta. Tällä kertaa hän on haistanut maan alla olevan todella ison luun, jonka esiin kaivamiseen täytyy kokeilla useampaa erikokoista kaivuria.

Kirja on melko pienille lapsille suunnattu kuvakirja, jossa on isot kuvat ja vähän tekstiä. Takakannessa merkittynä ikäsuosituksena on 1–5-vuotiaat, mutta varmaan isommatkin saattavat innostua tästä.

Pidin kirjassa siitä, että siinä oli mukana myös jonkinlainen järkevä tarina, eikä se keskittynyt vain erilaisten työkoneiden esittelyyn. Kaivurit saattavat silti olla monille lukijoille syy tarttua kirjaan, mutta ei sekään huono peruste ole.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...