Katherine Sully: Rakenna ja leiki : Rakennustyömaa

Osta kirja itsellesi

Joitakin aikoja sitten vinkkasin pieniä rakentajia ja leikkijöitä Rakenna ja leiki : Lentokenttä -nimisestä paketista. Nyt sarjasta on suomennettu jo toinen kokonaisuus, Rakennustyömaa. Kuten arvata saattaa tällä kertaa päästään rakentelemaan työmaakoneita sekä rakennustyömaalta löytyviä pienempiä asioita. Mukana kulkevassa kirjasessa kerrotaan rakennusprojektien etenemisestä, esitellään työmailla toimivat henkilöt sekä tärkeimmät työkoneet. Paketti innostaa varmasti niin leikkimään, rakentamaan kuin imemään tietoakin.

Lentokenttä-pakettia taisin suositella noin viisivuotiaille ja sama pätee mielestäni tähän. Toki nuoremmatkin varmasti innostuvat ainakin autettuina tällä leikkimään ja rakentelemaan. Kiva ja järkevä setti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...