LEGO Ninjago: rakenna oma seikkailu : suurimmat ninjataistelut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vuonna 2011 Lego Group lanseerasi Ninjago-lelusarjan. Tuon jälkeen Ninjago on kerännyt ympärilleen niin yhdeksän kautta käsittävän animaatiosarjan, elokuvan kuin kirjojakin. Nyt puhutaan pakkauksesta, jossa kirja saa seurakseen rakennettavan lelun, julisteen ja muutaman kirjanmerkin.

Kirjan ideana on seikkailutarinan rinnalla antaa näppäriä esimerkkejä Ninjago-malleista, joista lukija voi inspiroitua ja joita jalostaa omille palikoilleen sopiviksi. Juuri samanlaista ei tarvitsekaan voida rakentaa, tärkeintä on se että rakentaa, laittaa oman luovuutensa peliin. Kirjassa esitellään myös Lego rakentajien kieltä, usein käytettyjä termejä selityksineen.

Teoksen päähenkilöt, kuusi Ninjago Cityä suojelevaa ninjaa, kuten koko Ninjago-teema olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Nyt kun Legot ylipäätään ovat pikkuhiljaa rantautumassa myös meidän kotiimme pienen rakentajan myötä, on mielenkiintoista tutustua erilaisiin Lego-teemoihin. Tämä ninjamaailma nuudelibaareineen, viidakkoineen, taisteluineen ja hirviöineen vaikuttaa ihan tutustumisen arvoiselta ja ennakko-olettamuksiani mielenkiintoisemmalta. Lähden oikein mielelläni rakentamaan pikkumiehen kanssa teokseen sisältyvää leijupyörää – jota ei muuten muualta saakaan.

Suositeltava paketti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...