LEGO Ninjago: rakenna oma seikkailu : suurimmat ninjataistelut

Osta kirja itsellesi

Vuonna 2011 Lego Group lanseerasi Ninjago-lelusarjan. Tuon jälkeen Ninjago on kerännyt ympärilleen niin yhdeksän kautta käsittävän animaatiosarjan, elokuvan kuin kirjojakin. Nyt puhutaan pakkauksesta, jossa kirja saa seurakseen rakennettavan lelun, julisteen ja muutaman kirjanmerkin.

Kirjan ideana on seikkailutarinan rinnalla antaa näppäriä esimerkkejä Ninjago-malleista, joista lukija voi inspiroitua ja joita jalostaa omille palikoilleen sopiviksi. Juuri samanlaista ei tarvitsekaan voida rakentaa, tärkeintä on se että rakentaa, laittaa oman luovuutensa peliin. Kirjassa esitellään myös Lego rakentajien kieltä, usein käytettyjä termejä selityksineen.

Teoksen päähenkilöt, kuusi Ninjago Cityä suojelevaa ninjaa, kuten koko Ninjago-teema olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Nyt kun Legot ylipäätään ovat pikkuhiljaa rantautumassa myös meidän kotiimme pienen rakentajan myötä, on mielenkiintoista tutustua erilaisiin Lego-teemoihin. Tämä ninjamaailma nuudelibaareineen, viidakkoineen, taisteluineen ja hirviöineen vaikuttaa ihan tutustumisen arvoiselta ja ennakko-olettamuksiani mielenkiintoisemmalta. Lähden oikein mielelläni rakentamaan pikkumiehen kanssa teokseen sisältyvää leijupyörää – jota ei muuten muualta saakaan.

Suositeltava paketti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...