Timothy Knapman: Rakenna ja leiki : lentokenttä

Osta kirja itsellesi

Tämän pakkauksen luulisi olevan monen lentokoneista, lentokentistä ja pienoismalleista kiinnostuneen pienen lukijan – tai leikkijän – toivelistalla. Tällä kertaa ei kyse ole sinänsä kirjasta, sillä vaikka kokonaisuuteen pieni kirjanenkin kuuluu, on sen pääpaino kuitenkin pienoismallien rakentamisella sekä niillä leikkimisellä. Siis rakenna ja leiki.

Ennen rakentamista on hyvä tutustua faktoihin; mitä tapahtuu lentokentällä ja itse lennolla, mitkä ovat keskeisimmät aiheeseen liittyvät termit. Kun parikymmentä sivuinen kirjanen on ”opiskeltu”, voikin seuraavaksi lähteä rakentamaan. Viisi erilaista siivekästä ynnä muutama muu elementti muodostavat lentokentän ympärille näppärän leikkikokonaisuuden. Voisin kuvitella, että kohderyhmää, sellaisia alkaen viisivuotiaita, teos kiinnostelee varmasti kovasti. Varsinkin jos lentokoneet sattuvat olemaan sydäntä lähellä.

Rakentelun ja leikin ohella teos tarjoaa lapselle sopivan määrän tietoa, joten siinäkin mielessä kyseessä on järkevä kokonaisuus, jonka avulla voi kurkistaa pienoismallien rakentelun maailmaan. Suosittelen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...