Anna-Karin Garhamn: Ruu lentomatkalla

Osta kirja itsellesi

Ruu lentomatkalla on oikeastaan kuvakirjan muotoon rakennettu lasten tietoteos siitä, mitä tapahtuu lentomatkan aikana alkaen lentokentälle saapumisesta ja päättyen matkakohteeseen perille pääsyyn. Mitään muuta sen kummempaa tarinaa kirja ei sisällä.

Teoksen päähenkilöhahmo on Ruu-tyttö, joka on lähdössä äitinsä kanssa etelän lämpöön. Ja ensi kertaa lentomatkalle. Tilanne on sekä mielenkiintoinen että jännittävä, joten kysymyksiä ja ihmeteltävää riittää. Ruun pohdintojen ja huomioiden sekä äidin vastausten kautta lukijalle selviävät lentomatkustuksen kiemurat.

Ihan mukava kirja, josta on varmasti iloa, jos ensimmäinen lentomatka mietityttää tai jos sen odottaminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Kuvituksesta en henkilökohtaisesti pitänyt suuremmin, mutta tuohan on toki makuasia.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...