Anna-Karin Garhamn: Ruu lentomatkalla

Ruu lentomatkalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ruu lentomatkalla on oikeastaan kuvakirjan muotoon rakennettu lasten tietoteos siitä, mitä tapahtuu lentomatkan aikana alkaen lentokentälle saapumisesta ja päättyen matkakohteeseen perille pääsyyn. Mitään muuta sen kummempaa tarinaa kirja ei sisällä.

Teoksen päähenkilöhahmo on Ruu-tyttö, joka on lähdössä äitinsä kanssa etelän lämpöön. Ja ensi kertaa lentomatkalle. Tilanne on sekä mielen­kiintoinen että jännittävä, joten kysymyksiä ja ihmeteltävää riittää. Ruun pohdintojen ja huomioiden sekä äidin vastausten kautta lukijalle selviävät lentomatkustuksen kiemurat.

Ihan mukava kirja, josta on varmasti iloa, jos ensimmäinen lentomatka mietityttää tai jos sen odottaminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Kuvituksesta en henkilökohtaisesti pitänyt suuremmin, mutta tuohan on toki makuasia.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...