Angela Sommer-Bodenburg: Pikku vampyyri matkalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pikku vampyyri matkalla on yhteisnide, joka sisältää aikaisemmin julkaistut kirjat Pikku vampyyri matkustaa ja Pikku vampyyri maalla.

Kirjassa Pikku vampyyri matkustaa Anton saa tietää, että edessä on lomamatka maalle. Vampyyri Rydigerin pitäisi myös päästä hetkeksi pois kotoaan. Ystävykset keksivät, että Rydiger voisi lähteä samaan lomanviettopaikkaan ja matka sinne onkin aikamoinen operaatio. Pikku vampyyri maalla kertoo sitten siitä varsinaisesta lomasta maatilalla, joka ei kuitenkaan suju ihan suunnitelmien mukaan.

Viime vuosina vampyyreista kertovat kirjat ovat saavuttaneet suosiota. Ehkä siksi tästäkin sarjasta on aloitettu ottamaan uusintapainoksia? Pikku Vampyyrit sopivat varsinkin niille nuoremmille lukijoille, jotka eivät ihan vielä ole Twilight-iässä. Näistä kirjoista on hyvä aloittaa matka vampyyrien maailmaan eivätkä kirjat ole liian pelottavia. Lisäksi se on ihan kätevää, että saa kaksi kirjaa yhtenä kirjana — varsinkin kun tässä tapauksessa tarina jatkuu aika suoraan.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...