Michael Connelly: Kaksi totuutta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vanha kettu Harry Bosch ei lepää eläkkeelläkään: hän työskentelee poliisikonsulttina ja ratkoo selvittämättömiä rikoksia. Uudessa Kaksi totuutta -kirjassa Boschin 30 vuotta aiemmin pidättämä rikollinen väittää Boschin lavastaneen hänet. Väite pääsee julkisuuteen, jolloin häväisty Bosch sisuuntuu ja päättää puhdistaa maineensa. Vanhan murhan lisäksi ex-poliisi alkaa tutkia apteekissa tapahtunutta kaksoismurhaa, jonka selvittäminen vaatii häneltä peiteroolissa työskentelyä. Työtä siis riittää eläkkeelläkin, eikä ole mikään ihme, ettei Bosch pidä siitä, että häntä kutsutaan vanhaksi äijäksi.

Michael Connellyn Kaksi totuutta on perinteinen dekkari, jossa lukija pääsee Boschin mukana rauniokaupungista oikeussaliin. Connelly on viisaasti ottanut tähänkin kirjaan mukaan Boschin värikkään velipuolen Mickey Hallerin, jonka juonittelu antaa vastapainoa Boschin vakavamielisyydelle. Kaksi totuutta on hieman yksitotinen ja yllätyksetön mutta silti helppolukuinen dekkari.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...