Michael Connelly: Yön pimein hetki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Michael Connellyn luomat hahmot Harry Bosch ja Renée Ballard ryhtyvät yhteistyöhön Connellyn kirjassa Yön pimein hetki.

Poliisimaailman Atlas (ja Metusalem) Harry Bosch haluaa ratkaista vuonna 2009 tehdyn teinitytön murhan. Äidille annettu lupaus raastaa miehen mieltä. Samalla Boschin pitäisi löytää erään jengin jäsenen murhaaja. Vaikea on yksinäisen suden osa, mutta onneksi Ballard – jopa Boschia yksinäisempi ja epäluuloisempi – tulee Boschin avuksi.

Yhteistyö sujuu yllättävän hyvin: Bosch ei nillitä työkaverinsa tavoista, eikä epäile tämän juonittelevan päänsä menoksi. Ballard puolestaan sietää ukon metkuja kärsivällisesti, ja kun kärsivällisyys ei enää riitä, hän laittaa Boschin kuriin. Kirjan aikana eriparinen parivaljakko jopa pelastaa toisensa pulasta. Ei ole mikään yllätys, että Yön pimeimmän hetken jälkeen poliisikaksikko suuntaa kohti uusia kirjaseikkailuja.

Connelly on kokenut kirjailija, mutta hänen kirjansa ovat olleet jo hyvän tovin innottomia ja alakuloisia. Runoilijan päivät ovat kaukana. Yön pimeimmässä hetkessä välähtää onneksi ajoittain uusi kirjoittajan ilo. Toivotaan, että Bosch ja Ballard inspiroivat Connellyn uuteen nousuun.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...