Michael Connelly: Yön liekit

Yön liekit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Michael Connellyn luomat hahmot Harry Bosch ja Renee Ballard tekevät jälleen yhteistyötä. Yön liekit alkaa Boschin mentorin, kokeneen murhaetsivän hautajaisista. Bosch saa käsiinsä kansion, joka käsittelee ratkaisemattomaksi jäänyttä murhaa. Vaikka Bosch on jo tukevasti eläkkeellä, hän alkaa tutkia tapausta yhdessä Ballardin kanssa. 

Yön liekeissä kuljetaan sekä Boschin että Ballardin kanssa. Ballard, yövuoroon pakotettu paaria, toimii hyvänä parina Boschille: molemmat ovat valmiita tekemään kierojakin temppuja löytääkseen syyllisensä. 

Yön liekit on kevyt dekkari, jossa ei ole erityistä syvällisyyttä, mutta Michael Connelly osaa vuosikymmenten kokemuksella kirjoittaa sujuvaa tekstiä ja laatia toimivan juonen. Parempaa odotellessa tämäkin käy. 

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...