Michael Connelly: Aavikon tähti

Aavikon tähti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Harry Boschia – tuota dinosaurusta – ei eläkeläisenä elo innosta. Kun Renée Ballard tarjoaa Boschille mahdollisuutta liittyä kylmien tapausten tutkintayksikköön Ballardin alaiseksi, Boschin ei tarvitse kauaa harkita. 

Michael Connellyn Aavikon tähti -kirjassa Bosch pääsee jatkamaan tutun tapauksen tutkintaa. Kyseessä on kokonaisen perheen surma, ja juttu on jo kauan hiertänyt Boschin mieltä. Ennen perheen tappajaa Boschin on poliittisista syistä saatava kiinni teinitytön raiskaaja ja murhaaja. Reippaalle Renée Ballardille tiedossa on ongelmia, sillä Bosch ei ole koskaan noudattanut typeriksi kokemiaan sääntöjä, eikä niin käy nytkään. 

Aavikon tähti -kirjan molemmilla päähenkilöillä on omat salaisuutensa ja murheensa. Connellyn kerronta viittaa siihen, että seuraavassa kirjassa niitä keritään auki lisää. Aavikon tähti on ammattilaisen työtä. Se on perusdekkari, jollaisen Connelly kirjoittaa kerran vuodessa. Connellyn lukija voi luottaa saavansa sitä, mihin on tottunut. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...