Jukka Parkkinen: Karhukirjeitä kuntolomalta

Karhukirjeitä kuntolomalta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Seitsemän vuoden tauon jälkeen on nyt viimeinkin ilmestynyt uusi osa Karhukirjeitä-lastenkirjasarjassa, Karhukirjeitä kuntolomalta.

Amalia-tädin pitäisi vähän pudottaa painoa, joten hän lähtee ystäviensä kanssa paikalliseen kuntoutuskeskukseen harrastamaan liikuntaa. Pikku Otso on sillä aikaa kotona konstaapeli Oiva Karhusen kanssa, mutta he käyvät välillä tätiä katsomassa.

Näköjään kuntoilu- ja elämäntaparemontti-innostus ulottuu lastenkirjoihinkin asti… Vai onkohan teeman valinta pelkkää sattumaa? Periaatteessa kirja on tyylillisesti yhtä hyvä kuin edellisetkin osat, mutta ei tämä silti ihan yhtä hyvältä tuntunut kuin ne. En sitten tiedä, onko se kirjan teemasta kiinni vai onko aika alkanut hivenen jo mennä ohi sarjasta.

Nauroin kyllä lukiessani useamman kerran. Aikuislukijan näkökulmasta hauskuus perustuu suurimmaksi osaksi sanaleikkeihin, joista ihan kaikki eivät taida mennä lapsille jakeluun. Sikäli tämä on hyvä kirja (ja kirjasarja), että tästä saavat eri-ikäiset ihmiset iloa irti.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...