Marvi Jalo: Kaukana hevosten maa

Osta kirja itsellesi

Luin noin vuosi sitten kirjan Hevoseni, rakkaani ja kaipailin sille silloin jatkoa. Jatko-osa on nyt tässä ja toivon mukaan vieläkin enemmän on luvassa.

Even vanha hoitohevonen on myyty ja hän ikävöi sitä edelleen. Aluksi uudesta omistajasta ei ole tietoa ja sitten pitää jännittää, suostuisiko tämä myymään hevosen hänelle. Perhe on edelleen rahavaikeuksissa: äiti jää työttömäksi ja muualla asuvan isänkään työkuviot eivät suju parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sattumalta Eve ystävystyy myös erään nuorisokodista karanneen pojan kanssa.

Tämä oli hevoskirja minun makuuni. Kirjassa kuvataan tavallista arkielämää myös tallin ulkopuolelta eikä mukana ole seikkailullista toimintaa. Hevosten ja ratsastuksen määrä kirjassa on sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Oma mielipiteeni on jo melko varmasti sen suuntainen, että Marvi Jalo on ainakin suomalaisista hevoskirjojen tekijöistä ykkönen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Marvi Jalo (ja Merja Jalo) ovat maailman parhaimpia kirjailijoita. Mietin, että onko Hevoseni, rakkaani sarjan ensimmäinen osa? Ja tuleeko kirjalle Kaukana hevosten maa jatkoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...