Sally Rooney: Keskusteluja ystävien kesken

Osta kirja itsellesi

Lue Keskusteluja ystävien kesken, jos haluat tietää, millaista on olla parikymppinen tänä päivänä. Bobbi ja Frances ovat olleet kuin paita ja peppu opiskeluajoista lähtien. Bobbi elää räväkästi ja Frances tarkkailee. Kun he tapaavat Melissan ja hänen näyttelijämiehensä Nickin, ihmissuhdedraama on valmis ja täynnä epävarmuutta, iloa, surua ja pohdintaa.

Keskusteluja ystävien kanssa on saanut jo kulttimaineen. Kirja on viiltävän ajankohtainen ja samalla ajaton ystävyyksien ja suhteiden mutkikasta maailmaa kuvaillen. Rooneyn kirjoitustyyli on raikas ja nuorekas. Kaikki eivät välttämättä pidä hahmojen itsekkyydestä, mutta sellaisia ihmiset ovat. Keskusteluja ystävien kanssa on realistista kaunokirjallisuutta, josta löytää helposti viitteitä omaan elämään.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...