Shaun Usher: Kirjeitä jotka mullistivat maailmaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjeitä jotka mullistivat maailmaa -kokoelmaan on koottu ainutlaatuisia kirjeitä läpi historian muusikoista kirjailijoihin ja presidenteistä tiedemiehiin. Mukana on muun muassa Virginia Woolfin itsemurhakirje miehelleen, Kurt Vonnegutin kirje koululle, joka poltti hänen kirjojaan, valmis kirje epäonnistuneen kuulaskeutumisen varalta ja paljon paljon muita.

Kaikki kokoelman kirjeistä eivät ole mullistaneet maailmaa ja sen alkukielinen nimi onkin Kirjeenvaihdot joiden pitäisi saada laajempi yleisö. Kirjeistä koostuu paloja tuntemattomasta historiasta, joka itseäni kiinnostaa suunnattomasti. Jokaisesta kirjeestä on kirjoitettu saate, jotta tietää mistä on kyse sekä milloin ja kenelle kirje on kirjoitettu. Monesta kirjeestä on myös alkuperäinen kopio, joista osa on hyvin luettavissa sellaisenaan. Osa taas on melkein lukukelvottomia, mutta on kiehtovaa nähdä eri historiallisten henkilöiden käsialoja.

Kirjeitä jotka mullistivat maailmaa on upea kirja, jonka jokainen lukija tulee oppimaan historiasta tai historian henkilöistä jotain uutta. On myös hienoa muistaa, mikä vaikutus kirjeellä voi olla.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...