Tuula Korolainen ja Christel Rönns: Kissa Killi ja Sottapytty

Kissa Killi ja sottapytty

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ei ole pikkukissan elämä aina helppoa. Tavarat ovat hukassa, sotku on melkoinen ja äiti kiehuu, kun joutuu yksin huolehtimaan huushollin siisteystason ylläpitämisestä. Vaan ei se vielä mitään!

Killi erehtyy vilkaisemaan peiliin. Sieltä pomppaa esiin peilikuva, Sottapytty eli tuttavien kesken Sottis vaan, joka pistää tuulemaan, kiitää huoneesta toiseen ja sotkee kaiken. Seinille hilloa, tavarat sekaisin ja pölynimuri puhaltamaan rojua joka puolelle.

Killin mielestä sotkeminen on huisaa, mutta lopulta alkaa harmittamaan. Ei se taidakaan niin kivaa olla. Onneksi Killi muistaa siivouskomerossa asuvan kotitontun, jonka nikseillä sotku saadaan talttumaan, Sottis kesytettyä ja koti kiiltelemään. Äidin kanssakin saadaan sovinto aikaiseksi.

Kissa Killi ja Sottapytty on tismalleen yhtä riemukas, hyvin kirjoitettu ja taidokkaasti piirretty kuin edeltäjänsä Kissa Killin kiukkupussi. Tätäkin on helppo suositella, etenkin kun kolmivuotiaammekin tykästyi kirjaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...