Tuula Korolainen ja Christel Rönns: Kissa Killin kiukkupussi

Kissa Killin kiukkupussi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissa Killiä kiukuttaa niin vietävästi. Elämä uhkaa mennä aivan hullunmyllyksi, kun siivouskomerosta kurkistaa pieni tonttu, joka antaa Killille pienen pussin, sanoo “Kiukku pussiin puhalla, sitten pam-pam-pamauta!” ja katoaa. Killi puhaltaa kiukkunsa pussiin ja kas, jo hellittää!

Killi ei kuitenkaan pamauta pussia, vaan lähtee etsimään lisää kiukkua, jotta saataisiin vielä hienompi pamaus. Kiukkua ja kiukutteluahan löytää joka puolelta, joten pussista kasvaa melkoisen iso. Mitä oikein tapahtuukaan, kun se lopulta pamautetaan?

Kissa Killin kiukkupussi on komea yhdistelmä Tuula Korolaisen hauskaa tekstiä ja Christel Rönnsin sähäkkää kuvitusta. Kirja on hyvää käytännön tunnekasvatusta: suuttuminen kuuluu asiaan, tunteitaan ei pidä padota, mutta lopuksi on pystyttävä sopimaan riidat, hautaamaan kiukut ja halaamaan päälle. Näin laadukasta kirjaa on mukava lukea sille omalle pikku kiukkupussille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...