Tuula Korolainen ja Christel Rönns: Kissa Killin villi lelupäivä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissa Killin kerhossa on lelupäivä. Killi miettii pitkään, minkä lelun ottaisi mukaan, ja päätyy lopulta luotettavaan Superpossuun.

Vanhasta lakanasta tehty, vauvasta asti Killillä ollut lelupossu on valitettavasti perin vauvamainen muiden uusiin ja hienoihin leluihin verrattuna. Etenkin Inton, Unton ja Maurin upeat lelurobotit saavat Killin vihreäksi kateudesta.

Onneksi Mauri suostuu vaihtokauppaan: Superpossu Maurille ja Maurin upea robotti Killille. Vaan entäs kun nukkumaanmennessä tuleekin ikävä sitä omaa rakasta possua?

Kissa Killin villin lelupäivän aiheena ovat siis omat rakkaat lelut ja toisten vielä upeammat lelut ja niiden herättämä kateus. Tällaisten tunteiden kartoittamiseen tämä onkin oikein oiva apuväline ja toki muutenkin muiden Kissa Killi -kirjojen tapaan oikein mainio kuvakirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...