Tuula Korolainen ja Christel Rönns: Kissa Killin villi lelupäivä

Kissa Killin villi lelupäivä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissa Killin kerhossa on lelupäivä. Killi miettii pitkään, minkä lelun ottaisi mukaan, ja päätyy lopulta luotettavaan Superpossuun.

Vanhasta lakanasta tehty, vauvasta asti Killillä ollut lelupossu on valitettavasti perin vauvamainen muiden uusiin ja hienoihin leluihin verrattuna. Etenkin Inton, Unton ja Maurin upeat lelurobotit saavat Killin vihreäksi kateudesta.

Onneksi Mauri suostuu vaihtokauppaan: Superpossu Maurille ja Maurin upea robotti Killille. Vaan entäs kun nukkumaanmennessä tuleekin ikävä sitä omaa rakasta possua?

Kissa Killin villin lelupäivän aiheena ovat siis omat rakkaat lelut ja toisten vielä upeammat lelut ja niiden herättämä kateus. Tällaisten tunteiden kartoittamiseen tämä onkin oikein oiva apuväline ja toki muutenkin muiden Kissa Killi -kirjojen tapaan oikein mainio kuvakirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...