Kissanpäivät : Aikuisten tarravärityskirja

Kissanpäivät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aikuisten värityskirjat ovat tulleet jäädäkseen. Puhelimeen saa myös appseja, jotta voi värittää missä ja milloin vain. Värittäminen tuo muistoja lapsuudesta, mutta itse pidin erityisesti tarroista. Nostalgia on iskenyt myös kustantajiin, sillä tässä on nyt tarravärityskirja aikuisille. Jee!

Tarravärityskirjassa on isoja aukeamia eri paikoista, kuten kirjasto, baari tai taidemuseo. Kuvissa väritettävänä on muun muassa tapettia tai tauluja, jotka voi myös jättää värittämättä, jos haluaa keskittyä tarroihin. Kirjan takana on monta sivua tarroja, suurimmaksi osaksi kissoista – siitä kirjan nimi. Mukana on myös kirjapinoja ja muuta mukavaa. Kirja on virallisesti tarkoitettu aikuisille, mutta sopii hyvin myös pienemmille tarrafaneille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...